Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради Створення додаткового освітлення пішохідних переходів Івано-Франківська у вечірній та нічний час доби

Відповідь на петицію ЕП/17-16 "Створення додаткового освітлення пішохідних переходів Івано-Франківська у вечірній та нічний час доби"

На електронну петицію до влади м. Івано-Франківська про додаткове освітлення пішохідних переходів у вечірній та нічний час доби повідомляємо наступне.
Виконавчим комітетом міської ради у 2014 році започаткована програма освітлення пішохідних переходів в місті Івано-Франківську. Зокрема, додатковим освітленням облаштовано 15 пішохідних переходів у 2014 році та 17 пішохідних переходів у 2015 році.
Станом на сьогоднішній день Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради спільно з КП «Міськсвітло» розробляє новий більш ефективний проект і після його погодження практику облаштування пішохідних переходів додатковим освітленням буде продовжено.
Також повідомляємо, що бюджетом на 2016 рік передбачено виділення коштів у розмірі 350 тис. грн. на виконання даного виду робіт.

Перший заступник міського голови Микола Вітенко