Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради Повернути земельну ділянку по вулиці Вовчинецькій, 225 площею 6,022га, в комунальну власність міста

Відповідь на петицію ЕП/4-16 "Повернути земельну ділянку по вулиці Вовчинецькій, 225 площею 6,022га, в комунальну власність міста"

Ваша електронна петиція щодо повернення земельної ділянки на вул. Вовчинецькій, 225 площею 6.022 га в комунальну власність міста, розглянута
Повідомляємо, що земельна ділянка площею 6.022 га на вул. Вовчинецькій, 225 згідно даних Державного земельного кадастру, узгоджених міською та сільською радами меж населених пунктів, проекту землеустрою щодо встановлення меж с. Вовчинці, а також генплану с. Вовчинці, відноситься до земель Вовчинецької сільської ради.
В зв`язку з наведеним, відповідно до Земельного кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження, щодо розпорядження землями в межах населеного пункту здійснюють відповідні органи місцевого самоврядування, в даному випадку Вовчинецька сільська рада.
Перший заступник міського голови М.Вітенко