Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини Влаштування скверу біля школи №24

Відповідь на ЕП/1-18 "Влаштування скверу біля школи №24"

За дорученням виконавчого комітету міської ради Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини розглянуто електронну петицію про скасування дозволу на будівництво БК «Вертикаль» ЖК «Намистинка» біля школи № 24 (що знаходиться навпроти будинку по вул. Хіміків, 21) та відведення земельної ділянки під влаштування скверу.
Повідомляємо, що на підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 14.02.2018 р. № 157 Департаментом були видані містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва від 06.03.2018 р. № 27-31.2.1-01 «Багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями господарського призначення (№1 згідно генплану) на вул. Тролейбусній у м. Івано-Франківську» та № 28-31.2.1-01 «Багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями господарського призначення (№2 згідно генплану) на вул. Тролейбусній у м. Івано-Франківську». Замовник – товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Вертикаль».
Земельна ділянка, на якій планується будівництво багатоквартирних житлових будинків, надана в постійне користування Управлінню Служби безпеки України в Івано-Франківській області в 2012 році з цільовим призначенням – для будівництва багатоквартирного житлового будинку.
Згідно протокольного доручення міського голови засідання 20 сесії міської ради сьомого скликання від 21.06.2018 р. доручено створити робочу групу для вирішення питання щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на земельній ділянці Управління СБУ в Івано-Франківській області, яке здійснює інвестиційно-будівельна компанія «Вертикаль».

Директор Департаменту О.Кошик

Відповідь стосується наступної петиції