ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ За збереження рекреаційної зони на озері поруч з тенісними кортами

Відповідь на ЕП/1-24 "За збереження рекреаційної зони на озері поруч з тенісними кортами"

Виконавчим комітетом міської ради розглянуто електронну петицію «За збереження рекреаційної зони на озері поруч з тенісними кортами».
Інформуємо, що на підставі звернення релігійної громади Української греко-католицької церкви міською радою надано дозвіл від 16.08.2019 р. № 207-28 (п.1.4) на розроблення детального плану території для будівництва церкви Української греко-католицької Церкви поблизу садівницького товариства «За мир» у м. Івано-Франківську. Після проходження необхідних процедур, передбачених Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні» рішенням міської ради від 19.06.2020 р. № 183-41 (п. 7) затверджено детальний план території для будівництва церкви, на якому земельна ділянка визначена як територія, яка пропонується для будівництва церкви.
Архітектурно-містобудівна рада відбулась 24.02.2020 року.
Дату, місце та час проведення громадських слухань оприлюдненого детального плану території було зазначено в газеті «Західний кур’єр» від 6 лютого 2020 року № 6 та на офіційному веб сайті Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності. Громада участі в громадських слуханнях не взяла.
На підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 06.10.2022 р. № 966 (п. 15) Департаментом видані містобудівні умови та обмеження від 11.11.2022р. № 94-31.2.1-01 для нового будівництва церкви парафії Блаженного Священномученика Симеона Лукача Української греко-католицької Церкви поблизу садівницького товариства «За мир» у м. Івано-Франківську. Кадастровий номер земельної ділянки 2610100000:23:001:1282. Замовник – релігійна громада (парафія) Блаженного Священномученика Симеона Лукача Української греко-католицької Церкви міста Івано-Франківська.
Містобудівними умовами визначено максимальний відсоток забудови ділянки – 40 %, гранично-допустима висота будівлі – 16,5 м.

Міський голова Руслан МАРЦІНКІВ

Відповідь стосується наступної петиції