Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради Про підвищення посадових окладів всім педагогічним працівникам ПТНЗ м.Івано-Франківська з 01.03.2017 року.

Відповідь на ЕП/3-17 "Про підвищення посадових окладів всім педагогічним працівникам ПТНЗ м.Івано-Франківська з 01.03.2017 року"

На електронну петицію щодо прийняття рішення сесією міської ради про підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників професійно-технічних закладів освіти які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету виконавчий комітет міської ради повідомляє про те, що для забезпечення належного фінансування додатково переданих повноважень для міста Івано-Франківська на 2017 рік за оперативними даними додаткова потреба складає 107,0 млн. грн.
Відповідно до статті 89 Бюджетного кодексу України з бюджету міста Івано-Франківська здійснюється фінансування 9-ти закладів профтехосвіти. На утримання професійно-технічних закладів освіти на 2017 рік передбачено з міського бюджету кошти в сумі 75,3 млн. грн., при потребі 96,7 млн. грн. Незабезпеченість в коштах на виплату заробітної плати становить 21,4 млн. грн.
Тому, на даний час немає можливості вишукати додаткові кошти на підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників професійно-технічних закладів освіти які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету.

Міський голова Р. Марцінків